preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

 > Naslovnica
Vijesti

NOVO U ŠKOLSKOJ KNJIŽNICI

Autor: Valentina Bolješić Vujaklija, 2. 6. 2021.

365 sportskih priča za laku noć autora Brune Kovačevića, komplet je knjiga koji se sastoji od 4 dijela. U svakoj od priča zaustavljen je trenutak vremena, dah povijesti, dio prošlosti velikih trijumfa i slavlja, poraza i neponovljive, teško ispričane gorčine tuge. Ukupno četiri knjige sadrže gotovo 800 stranica  inspirativnog teksta i fantastičnih ilustracija.

 

"Sva najveća ostvarenja u povijesti sporta su pred vama. Na 800 stranica inspirativnog teksta uz fantastične ilustracije vaše će se dijete zaljubiti u čistoću sporta na uzvišen, a opet ponizan način, gledajući i slušajući prvi puta na jednom mjestu kako se stvarala moderna povijest sporta.

Možda neki od njih postanu dio te povijesti.

Darovati knjigu i znanje nešto je najvrjednije što možete pokloniti rastom malom čovjeku kojeg želite izvesti na pravi put i učiniti ga velikim u našem svemiru.

Kome su knjige namijenjene?

U prvom redu pisana riječ je dokument jednog vremena i tinta utisnuta na papir daje mu u jednom smislu besmrtnost, velik dio sportskog herojstva otrgnuli smo zaboravu.

Tko može čitati 365 sportskih priča?

Knjiga je namijenjena klincima. Mogu im ih čitati djedovi i bake, tate i mame, a od 8. ili 9. godine mogu početi sami i tako sve do poodmakle životne dobi.

Od 9. do 18. godine kada se čovjek formira odlično je čuti i upiti istinite priče iz svijeta sporta jer su one u velikom djelu putokaz životu.

Knjiga je tako pisana da su svi zaljubljenici sporta dobrodošli i siguran sam da će pronaći puno detalja koje nisu znali, a neke će ih priče i vječno obogatiti."

Bruno Kovačević, autor
Facebook škole
INFORMATIKA

 

         

Tražilica
Oglasna ploča
Korisni linkovi
 > Škole
 > MZO
 > AZOO
 > ettaedu
 > CARNetCMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / www.os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju