preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Josipdol"

 > Naslovnica
Vijesti

Malac, komunikacijski znalac

Autor: Anita Poljak, 1. 6. 2021.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je eTwinning Nacionalna služba za podršku odobrila naš projekt pod nazivom Malac, komunikacijski znalac. U predviđene aktivnosti planiramo uključiti učenike matične škole OŠ “Josipdol” te svih njenih područnih škola: Tounj, Oštarije i Skradnik te Osnovnu školu Plaški, a veselimo se i drugim potencijalnim partnerima. Učiteljice partnerice i pokretačice projekta su Katarina Butković i Anita Poljak.

 

Sinkrona i asinkrona komunikacija između učenika 1.-4. razreda osnovnih škola. Sudionici će imati priliku biti aktivni sudionici komunikacije, upoznati različite oblike komunikacije te se koristi različitim digitalnim alatima i aplikacijama za komunikaciju i suradnju s učenicima iz drugih osnovnih škola.

Asinkrona komunikacija putem elektroničke pošte (webmail) kojoj će učenici pristupiti svojim AAI identitetom, upoznati se sa sučeljem, kreirati novu poruku, pravilno upisati e-mail adresu, priložiti privitak i poslati poštu.

Sinkrona komunikacija planirana je putem videopoziva i chata prema unaprijed dogovorenom rasporedu putem Teamsa.

Kroz planirane aktivnosti učenicima ćemo približiti različite oblike online nastave koja ih može očekivati u budućnosti.
Facebook škole
INFORMATIKA

 

         

Tražilica
Oglasna ploča
Korisni linkovi
 > Škole
 > MZO
 > AZOO
 > ettaedu
 > CARNetCMS za škole logo
Osnovna škola "Josipdol" / Karlovačka 17, HR-47303 Josipdol / www.os-josipdol.skole.hr / ured@os-josipdol.skole.hr
preskoči na navigaciju